ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

πολυετής εμπειρία

Η εταιρεία με ιδρυτή τον Ιωάννη Νικηφοράκη, παρέχει υπηρεσίες κατασκευής προϊόντων σκυροδέματος από το 1984, υλοποιώντας το 90% της οικοδομικής δραστηριότητας στο νησί της Μήλου. Η πολυετής εμπειρία μας στην παραγωγή σκυροδέματος, η αφοσίωση μας στην υψηλή ποιότητα και η επενδυσή μας σε εμπείρο προσωπικό δυναμικό, είναι αυτά που κάνουν την εταιρεία Νικηφοράκης Μπετον να επιτυγχάνει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Με στόχο πάντα τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και των προϊόντων μας, η εταιρεία μας από το 2001, με συνεχιστή του οράματος της εταιρείας τον Γεώργιο Νικηφοράκη, μετατράπηκε σε ΑΕΒΕ και πλέον το 2020 επεκτεινόμαστε ως εταιρεία και στη παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων, όπως τσιμεντόλιθους, Lego blocks και τσιμεντοσωλήνες.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

με σεβασμό στο περιβάλλον

Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι πρωταρχικό στοιχείο της καθημερινής δραστηριότητας της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτόν η εταιρεία μας διαθέτει μηχάνημα ανακύκλωσης  προϊόντων, καθώς και τα απαραίτητα φίλτρα κατακράτησης σκόνης στα silos τσιμέντου.

Δεξαμενές καθίζησης για την ανακύκλωση των υδάτων, μετά από διαχωρισμό από τα στερεά που περιέχουν, τα οποία στερεά, είτε επαναχρησιμοποιούνται, είτε αποτίθενται σε κατάλληλους χώρους.

Επιπλέον, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τόσο ο κινητός όσο και εκείνος της παραγωγής προϊόντων είναι ο πλέον σύγχρονος και συμβατός με το περιβάλλον.